Presentació Circuit Camp de Tarragona​

El passat divendres 30 vàrem poder assitir a la presentació oficial del Circuit Camp de Tarragona​ de curses per muntanya 2016 a la Sala d’actes del Museu d’Art Modern de Tarragona.

Va ser un èxit d’assitència (quasi 120 persones), segur per les ganes de saber més de l’ilusionant nou circuit per a corredors de les contrades. Vàrem poder escoltar les explicacions de primera mà i les intencions de boca del representants de les curses.

Va quedar clar que les proves oficials (21-25 km i 1000-1500 m positius) serien per a corredors mig curtits, no aconsellat per a iniciar-se amb temps de tall i certificats médics, no volen ensurts ni experiments, personalment ho trobo un encert.

Es va fer una exposició resumida de les 8 curses, suficient per una presentació del circuit.

banner03

A nivell personal, i fent un circuit variat com és aquest, sempre hi ha preferencies i opinions: lamentar la no inclusió de la Cursa dels Cingles​ (segur que altre any hi serà), hi han curses amb molt de carisma (“Tomb pel Montsant”, “Vandekames” i la nova “Cursa de Pratdip”) que poder eclipsen a la resta, de totes maneres un bon circuit, variat i amb molta energia i ganes per part dels clubs (no empreses) organitzadors.

Com ells diuen “curses per a corredors fetes per corredors”, vaja rés de concesions al “gran públic” i trobo molt bé la declaració d’intencions. Si del nostre club podem assistir a alguna “festa” del circuit serà un plaer. Salut i Muntanyes!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s