MUP17 – Milla Urbana dels Pallaresos

“És impossible posar-te a la pell de tots aquells pares i mares que pateixen per la salut dels seus fills, agreujada per malalties que molts cops no tenen ni nom. Que lluiten tots els segons de la seva vida per aquell fill que tan estimen, tan indefens, tan dèbil. Seria un menyspreu per la vida no ajudar-los, sense queixes, quan gaudeixes d’una vida plena de salut. Aquest 1 d’abril als Pallaresos vàrem fer la MUP17 – Milla Urbana dels Pallaresos, per ajudar a la Fundación Noelia, nens contra la distròfia muscular congénita per dèficit de col·lagen VI. Nens i nenes que els moviments que fem al córrer per ells són un somni. Dóna-li Força, dóna-li Vida!. És a les nostres mans ajudar a tenir un mòn millor”. (Quim, abril 2017)

MUP17 – Milla Urbana dels Pallaresos

DISSABTE 1 D’ABRIL DE 2017 (16:30 – Centre Jujol)

ces-mup17-poster_web

Activitat organitzada conjuntament pel Club Excursionista Sense Fronteres i l’Ajuntament dels Pallaresos, dins dels actes de les Jornades 2017 – Dia Mundial de l’Activitat Física, pel dissabte 1 d’abril de 2017.

FN_Logo

MUP17, la Milla Urbana dels Pallaresos, cursa solidària a favor de la Fundació Noelia, nens contra la Distròfia Muscular Congènita per Dèficit de Col·lagen VI, pels carrers del poble amb varies categories i apta per totes les edats.

  • Lloc : Centre Jujol (Carrer Alt dels Pallaresos).
  • Inici curses: A partir de les 17:00
  • Distancies: des de 365 metres fins als 1.800 m segons edat.
  • Equipament recomanat: Calçat i roba còmoda per córrer.

L’itinerari de la Milla Urbana dels Pallaresos es realitzarà pels carrers del poble històric dels Pallaresos. Dins de la Milla Urbana es realitzaran varies curses entre 365 m i 1.800 m.

mapa_ubicació

Puntualment a les 16:00h arrancava una fresca tarda i començava tot el circ al centre de competició, amenitzat per musica als altaveus i ball del Gegantons dels Pallaresos…

Mentre els voluntaris anaven instal·lant tota la infraestructura als carrers, zona aparcament, arc de meta… Els pitralls-enganxina s’entregaven tot just abans de cada cursa de la categoria.

MUP17-orde_sortida

Amb l’orde establert es feien les sortides dels atletes entregats.

L’absolut Mascuí i l’absolut Femení es van fer en 2 curses per fer més pinya i animar-se.

Després de les curses es va fer sorteig de una gran quantitat de regals dels col·laboradors i tot seguit es va fer l’entrega de premis als podis, precedit d’un emotiu discurs de Noèlia, agraïnt el suport a la causa de tots els participants i col·laboradors.

VALORACIONS FINALS

El pitjor: Degut a la gran quantitat de peces que s’han de tenir en compte i que només encaixen l’últim dia, és va trobar a faltar millor logistica de l’event i més voluntaris per complir bé amb totes les tasques, lamentem aquestes mancançes. Hi ha molt camí per millorar.

El millor: Sabedors que l’unió esport-solidaritat podia atraure gent a venir a participar a la cursa per carrers del poble históric dels Pallaresos, va tenir prou ressó i més del 60% de corredors eren de fora poble. Contents i agraïts de venir al poble a contribuïr a la causa.

El millor dels millors: L’actitut de TOTS els participants per convertir un acte esportiu amb una festa solidària. L’entrega dels voluntaris i el ball dels Gegantons. L’alè del pùblic. L’esforç dels més petits. L’ajut incondicional dels col·laboradors. El suport econòmic, i sobretot, l’emocional a la Fundació Noèlia. Als Pallaresos hi teniu uns amics per al que us faci falta.

RESULTATS PER CATEGORIES DE LA MUP17

Guanyadors Absoluts de la Milla Urbana dels Pallaresos 2014

  • José Antonio Balague (1800m – 6m i 53 segons)
  • Gina Sendra (1800m – 9m i 49 segons)

ÀLBUMS FOTOGRÀFICS DE LA MUP17 (370 fotos)

Activitat promocionada pel Club Excursionista Sense Fronteres, del poble dels Pallaresos  (Tarragonès). Inclosa dins les Jornades pel Dia Mundial Activitat Física, durant els dies 31 de març i 1 i 2 d’abril de 2017.

Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril) – Persona Activa! = Persona Feliç!

El Club Excursionista Sense Fronteres, volem conscienciar i animar a tenir hàbits de vida saludables (ja des de ben petits) a través de l’esport i els seus valors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s