Les Jornades 2019 – DMAF

Us presentem una de les activitats de l’any: Les Jornades 2019. Dia Mundial de l’Activitat Física. Seran els dies 5, 6 i 7 d’abril de 2019, i es faran activitats ben variades per aque tothom que vingui pugui gaudir, conèixer i disfrutar del que hem preparat, amb l’ajuda dels voluntaris i empreses col·laboradores.

Les Jornades 2019. Dia Mundial de l’Activitat Física. ELS PALLARESOS. 5, 6 i 7 d’abril de 2019

JDMAF19_1

Som el Club Excursionista Sense Fronteres, del poble dels Pallaresos (Tarragonès) i durant els dies 5, 6 i 7 d’abril de 2019 organitzem una sèrie d’actes per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril), aquest 2019 amb el lema: + Activa la vida, millora la vida

CESF_JDMAF_2019_v0.jpg

Des del Club Excursionista Sense Fronteres, volem conscienciar i animar a tenir hàbits de vida saludables (ja des de ben petits) a través de l’esport i els seus valors.

Les Jornades 2019 DMAF acabades enmig d’emocions dificils d’expressar. Les paraules es queden curtes per explicar el que hem viscut aquest cap de setmana (ho intentarem amb la crònica) i sense deixar-nos a ningú.

 • Als participants i colaboradors, agraïm el seu interés en formar part d’aquests dies d’activitat, germanor, d’esforç i sobretot solidaritat, moltes gràcies per ser-hi.
 • Als voluntaris, organitzats, colaboratius i amb la consciència que estaven fent quelcom més gran que ells mateixos, han estat incansables fins últim moment. Així si que no tenim fronteres.
 • A les quatre dones que ens han regalat els millors moments: Esther Neila, Lourdes Penas, Maria Jacobs i Noelia Canela.

Com veieu, un món millor és possible si entre tots en ajudem. Salut i Muntanyes!

JDMAF_2019_1

CAMP BASE 1: CENTRE JUJOL – BIBLIOTECA

Divendres 5 d’abril de 2019

19:30h Xerrada ESPORT DES DEL COR amb Esther Neila (psicòloga esportiva).

Esport des del cor

Esther Neila, des de la seva experiència i tracte proper ens va fer adonar que el món de l’esport és meravellós si el guiem amb el cor, gràcies per les teves paraules.

LLUITA – SOMRIURE – ESFORÇ – IL·LUSIÓ – AMISTAT – ALEGRIA

Noelia Ferreté, ens va preparar una variada selecció de llibres de temàtica esportiva per il·lustrar la xerrada, que estan disponibles a la Biblioteca Municipal Mercé Rodoreda dels Pallaresos.

Àlbum fotogràfic – Esport des del cor

CAMP BASE 2: CASAL HOSTALETS

Dissabte 6 d’Abril de 2019

11:00h Zumba-Fitness amb Lourdes Penas (monitora ZIN) solidari amb la Fundació Noelia.

Zumba_JDMAF19

Lourdes Penas, la passió, energia, somriure i solidaritat ens van fer ballar amb esforç per gaudir de la necessitat de moviment, gràcies per ser com ets i per la teva solidaritat.

IMG_20190406_123019870_HDR

Noelia Canela, als Pallaresos sempre tindràs amics que t’ajudarem amb que et faci falta. La causa per l’amor a un fill, per la vida, és l’esforç i la preseverança, un exemple per no defallir mai.

Àlbum fotogràfic – Zumba-Fitness

12:00h Ralli Fotogràfic Natura

ral·li fotogràfic.jpg

El Ral·li Fotogràfic Natura Els Pallaresos, una novetat de les Jornades 2019 amb l’objectiu de donar a conèixer diferents llocs dels Pallaresos, i que sovint són desconeguts per la població i, a la vegada, potenciar la pràctica activa de la fotografia.

 • Inici: El dissabte 6 d’abril, a partir de les 12:00h al Casal Hostalets es donaran el 4 punts i es publicara a les xarxes socials, preguntar al 686031860 (Quim)

Ral·li_Fotografic_Els_Pallaresos_2019.jpg

 • Durada: fins diumenge 7 d’abril a les 23:59h.
 • Funcionament del ral·li: es lliuraran als participants quatre temes que s’hauran d’interpretar en el sentit més ampli possible. Totes les fotos s’hauran de lliurar sense retoc digital. Les imatges han de respectar el dret a la intimitat de les persones.
 • Suport: Totes les fotografies es realitzaran en format JPEG i amb la màxima resolució.
 • Entrega: S’acceptarà només una fotografia per cada tema. No és obligatori participar en els 4 punts. Es farà via mail a: cesensefronteres@gmail.com
 • Exposició de les obres: Es farà una exposició virtual de totes les fotografies dels participants i s’anuncia el veredicte de les millor fotografies de cada punt.
 • Propietat de les obres: Les obres premiades queden en propietat del club i amb dret a ser publicades i reproduïdes.
 • Drets d’autor: Els participants es fan responsables dels drets d’imatge de les persones que surten a les seves fotografies, i de les possibles responsabilitats que se’n reclamin, així com respectar el dret a la intimitat de les persones.
 • Acceptació de les bases: La participació en aquest ral·li pressuposa l’acceptació de les bases.

Serà molt divertit. Animeus a participar-hi!

RAL·LI FOTOGRÀFIC NATURA ELS PALLARESOS

CAMP BASE 3: CASAL HOSTALETS

Diumenge 7 d’Abril de 2019

8:00h Iter Tarraco Els Pallaresos – Trobada Excursionista Camp de Tarragona.

esport nacional.png

RECOLLIDA D’ACREDITACIONS

 • Diumenge 7 d’abril, de 8:00 a 08:20, Casal Hostalets dels Pallaresos.

PROGRAMA

 • 8:00H validar inscripcions
 • 8:30H Sortida ruta ITER TARRACO (17km)
 • 9:00H Sortida ruta PONT DEL DIABLE (8,5km)
 • 12:30H Avituallament arribada
 • 14:00H DINAR DE GERMANOR
 • 16:00H Concert MARIA JACOBS solidari amb la Fundació Noelia

Maria Jacobs

Maria Jacobs, la màgia de la música va tancar de manera brillant aquests dies al poble. La música, la humilitat, l’energia juvenil i una veu meravellosa van cautivar-nos, per sempre més, en un concert solidàri, gràcies per sumar-te a la causa.

img_20190407_155132488_hdr-e1554732814874.jpg

Col·laboració 

Colaboradors

Us animem a que participeu i col·laboreu a totes les activitats i actes. Moltes gràcies per confiar amb aquest petit club i us anirem passant més informació dels diferents actes.

Salut i Muntanyes!

One response to “Les Jornades 2019 – DMAF

 1. Retroenllaç: Iter Tarraco | Club Excursionista Sense Fronteres·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s