Benvinguts al Club

Benvinguts al Club Excursionista SENSE FRONTERES de Els Pallaresostrekk

Uns quants amics inquiets hem proposat crear un club excursionista que pugui integrar a totes aquelles persones que realitzen activitats o esports de muntanya.

La voluntat d’aquesta iniciativa es la d’esser una entitat oberta a tothom, amb un gran ventall d’activitats que no exclogui ningú.

Hi trobareu companys de totes les edats, nivells tècnics molt diversos i una pluralitat d’activitats que us permetran realitzar durant tot l’any les vostres aficions: senderisme, BTT, curses de muntanya, orientació, alpinisme, etc.

Totes aquestes activitats es desenvolupen des de l’òptica de la formació esportiva i lúdica, el respecte al medi natural, el coneixement del país i la integració social.

La característica principal i el tret diferenciador de pertànyer a un centre excursionista és que al mateix temps de gaudir de la pràctica de les nostres aficions, activitats i esports preferits, els socis participem activament en la seva preparació i organització. Aquestes experiències compartides ens enriqueixen molt com a “muntanyencs” i afavoreixen constantment la nostra formació.

A més a més, s’aniran proposant un seguit de cursets formatius per totes les edats i nivells que esperem siguin del vostre interès.

També es disposarà d’un calendari de sortides programades al llarg de l’any per a tots els nivells: senderisme, sortides de mitja i alta muntanya, sortides d’esquí de muntanya, de BTT, i diversos monogràfics teòrics i pràctics (d’escalada, d’orientació, de seguretat a la muntanya, etc.).

Així que ja saps, tant si vols iniciar-te o perfeccionar qualsevol de les modalitats de muntanya, o bé cerques companys per compartir les teves afeccions, contacta amb la gent del Club.

US HI ESPEREM!

El Club t’ofereix:

  • Poder participar a les reunions que anem fent.
  • Obtenir preus exclusius per a totes les activitats organitzades pel club: sortides, cursos de formació, exposicions, conferències, acampades, etc. 
  • Rebre gratuïtament el butlletí del Club (format digital, trimestral) amb totes les activitats que s’organitzen. 
  • Formar part d’un club petit, però amb moltes ganes de créixer i poder anar fent activitats diverses pel gust de tothom, exposar propostes, etc. 
  • Passar-ho bé!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s