European Week of Sport

EUROPEAN WEEK OF ESPORT 2017 (23-30 setembre). ELS PALLARESOS

EWS17-Poster_1

Com a club excursionista compromès, ja fa temps que teniem clar que voliem posar el nostre gra de sorra per fer un mòn millor. La Setmana Europea de l’Esport és una iniciativa de la Comissió Europea per promoure l’esport i l’activitat física. El tema central de la campanya és #BeActive que anima totes les persones a romandre actives al llarg de tot l’any.

L’esport i l’activitat física contribueixen substancialment al benestar dels ciutadans europeus. Tanmateix, el nivell d’activitat física està actualment estancat i fins i tot disminueix en alguns països. La Setmana Europea de l’Esport vol respondre a aquest desafiament. La falta d’activitat física repercuteix negativament en la societat i en la salut dels ciutadans, a més de portar costos econòmics. D’altra banda, l’esport té el potencial de reforçar els missatges de tolerància i d’enfortir el sentiment de ciutadania a tot Europa. Promoure el paper de l’esport com a instrument d’inclusió social ajudarà a abordar els reptes que a l’actualitat afronta la societat europea.

El Club Excursionista Sense Fronteres us mostra les activitats d’Aniversari, incloses dins de la Setmana Europea de l’Esport 2017.

1914089

Activitats de Catalunya (3 són als Pallaresos):

http://venus.csd.gob.es/SemanaEuropeaDeporte/BusquedaSimple.aspx. 

DISSABTE 30 DE SETEMBRE DE 2017 (activitats s’ha de ser 15 minuts abans inici)

10:00h – Skalada Infantil (per menors de 10 anys). Pàrquing Casal Hostalets. S’ha de portar casc i roba còmoda. Durada 2 hores. Escalada en paret de vies de grau I i II.

EWS17-Skalada

Iniciació a l’escalada per nens. Una activitat ideal per a totes les famílies interessades en aprendre del món de l’escalada. Els més petits faran els seus primers passos en el món de les altures. Escalada amb la tècnica de TOP-ROPE (amb la corda per dalt), que ofereix una gran seguretat, ja que en portar la corda per dalt en cas de caiguda aquesta serà mínima.escalada_v010:00h – Open BTT 6 pobles – 20 km (majors de 9 anys, acompanyats adult). Centre Jujol. S’ha de portar btt+casc+guants+ulleres. Menjar i beure. Durada 3 hores. Pedalada popular per camins fàcils de rodar entre els 6 pobles: Els Pallaresos, Perafort, Les Gunyoles, Vistabella, L’Argilaga i La Secuita. Open BTT 6 pobles-Wikiloc.EWS17-BTT

EWS17-Open_BTTEWS17-Open_BTT_alt

17:00h – Quo Vadis Pallaresos (equips 4 a 8 participants). Pàrquing davant Ajuntament. Ginkama esportiva-cultural per posar de manifest els Valors Excursionistes. Durada 2 hores.

EWS17-Quo_Vadis

QUO VADIS ELS PALLARESOS: En aquesta gimkana descobrireu algunes habilitats o que són necessàries per la pràctica esportiva al aire lliure o que assoleixes mitjançant la pràctica del excursionisme. Habilitats o valors com el companyerisme, la tranquil·litat, l’experiència entre d’altres. Com que no podem moure les muntanyes us hem preparat una sèrie de proves que segur que us resultaran molt familiars que us ajudaran assolir tots els valors i les habilitats necessàries per ser un fantàstic excursionista pallaresenc.

Inscripcions GRATUÏTES de totes les activitats al: INSCRIPCIONS EWS17

Més info i dubtes al mail: cesensefronteres@gmail.com

Salut i Muntanyes!

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s