Caminada Solidària Marató de TV3

Aquest dissabte passat el Club va tenir l’honor de poder organitzar una caminada solidària i popular (apta per tothom) dins dels actes centrals de “Els Pallaresos amb La Marató” es van fer el dissabte 12 de desembre, a la zona esportiva dels Hostalets (camp de futbol) i a la carpa municipal (davant de l’ajuntament).

Caminada_Marató_TV3_2015_capç

Diada per la Marató de TV3 que van organitzar les diverses entitats dels Pallaresos juntament amb l’ajuntament. Som un club compromés, i si podem posar un gra de sorra ho farem, els donatius aconseguits van anar integrament a la Fundació de la Marató de TV3.

El Club Excursionista Sense Fronteres vam organitzar una Caminada Popular i Solidària, en sortida  a les 9:00h (inscripcions 30 minuts abans) des del camp de futbol dels Hostalets, i juntament amb l’inscripció vam oferir un tall de cóc (en hi havia per a celíacs fins hi tot).

Finalment, vam començar a caminar a les 9:13h, 74 persones de totes les edats i amb un ritme suau que ens anavem reagrupant cada 20-25 minuts degut a la gran quantitat de gent i vetllant per la seguretat.

La ruta escollida va ser fer la volta pel Barranc de la Font del Garrot, fins al Mas de l’Angel i retornar per l’altra banda del barranc.

Caminada Solidària per la Marató TV3

  • 7 quilómetres
  • 450 m desnivell acumulat
  • 2 hores i 8 minuts (entre ruta, parades, reagrupaments, etc.)

caminada_mapa

caminada_alt

Àlbum “oficial” de la Caminada Solidària (104 fotos)

Un resum de les fotografies …

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s