Iniciació al Geocaching

El passat dissabte 5 de març, finalment, es va poder fer la “Iniciació al Geocaching” pels boscos del Pont de Diable, ja que es va aplaçar la data prevista inicialement pel mal temps.

GC_PD16.jpg

Amb un dia un pél ventos ens vàrem presentar “32 buscadors de tresors” al pàrquing del Pont de Diable per fer el rastreig després de la formació “on-line” que havia preparat Quim, en tres dossiers:

Després d’una breu explicació inicial, per recordar el temari mostrat, vam posar en marxa les aplicacions (c:geo i geocaching) dels smartphones i a buscar el primer “catxé”: Jardins Romàntics … a 175 metres, una breu caminada seguint la bruixola o el plànol de l’app.

Amb algun problema de connexió i les primeres passes amb el joc ens encaminem fins a pocs metres d’on havia de ser el “catxé”… Ara toca obrir els ulls i pensar que busquem un tresor ocult, com buscar la “X” del mapa del tresor.

IMG_20160305_100326664

L’hem trobat!!! Aquest era dels fàcils, enmig de comentaris i signatures al minim paper que contenia el “catxé”, tornem a activar el mapa per buscar: Tarragonna Aqueduct … 173 metres, animats ens hi encarem …

Aquest era ben gran, fins hi tot fem intercanvi de regals a banda de signar-hi. Més en volem més… Camí del Mas dels Arcs 1 … 164 metres.

Aquest és ben díficil, però enmig de l’increduilitat general ens adonem que l’imaginació per amagar tresors es ben variada. Molt satisfets per inscriure-hi el nostre “nom virtual” del joc. Si hem fet el nº 1 ara toca …Camí del Mas dels Arcs 2 … 192 metres.

Passejada pel camì del Mas dels Arcs ens topem amb la “X”. Els més joves ja intueixen com van les coses amb la tecnologia, el camí, la “marca” i els tresors ocults. Amb la stisfacció de veure que ens en sortim ens dirigim a l’últim tresors del dia … Mas dels Arcs … 133 metres. Hi som a tocar… animats per l’èxit fem busqueda intensiva a pocs metres d’on ens marca la situació … l’hem trobat, i no era gens fàcil.

Amb el botí d’haver trobat els cinc tresors ocults, fem el camí direcció al Pont del Diable a acabar de fer la nostra caminada i gaudir d’un bon matí de bona companyia i busqueda de tresors.

Fins hi tot hi va haver brindis amb most…fins la propera.

IMG_20160305_130159063

Àlbum fotogràfic “oficial” de la Iniciació al Geocaching”

Salut i Muntanyes!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s