EM Horitzons

Escola de Muntanya Horitzons del Club Excursionista Sense Fronteres

https://emhoritzons.wordpress.com
emhoritzons@gmail.com

Com a club excursionista volem ser una eina al servei de la societat per aportar el coneixement i la sensibilitat necessaris per regular l’accés a la muntanya i els espais protegits de manera segura i sostenible.

Al CESF estem preparats i tenim la voluntat de ser una de les eines actives i efectives que ajudin la nostra societat a descobrir l’encís de la natura de forma segura, endreçada i sostenible. Gaudim de la natura amb el CESF!  

Amb l’Escola de Muntanya Horitzons apostem per la formació. En aquest sentit hem desenvolupat cursos i tallers dissenyats per ajudar a adquirir les capacitats amb l’ajut i estímul del coneixement, la descoberta del medi natural i les tècniques de muntanya. 

Apostem pel medi natural com a agent educatiu, integrant activitats que permeten descobrir casa nostra i la diversitat dels seus ecosistemes, oferint la possibilitat de conèixer diferents disciplines esportives de muntanya i que les nostres activitats siguin una eina de llarg recorregut amb valors pedagògics.

Volem que els socis, sobretot els més joves, entenguin i aprenguin el que significa viure el muntanyisme, per això donarem tret de sortida a l’Escola de Muntanya Horitzons per endreçar tota la formació, en format teòric i pràctic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s