CAMINADA SOLIDÀRIA 2017 (MARATÓ DE TV3)

Caminada Popular i Solidària 2017 (Marató de TV3) – Malalties Infeccioses

Aquest dissabte passat el Club va tenir l’honor de poder organitzar, per tercer any consecutiu, una caminada solidària i popular (apta per tothom) dins dels actes de “Els Pallaresos amb La Marató”, el diumenge 3 de desembre, amb sortida i arribada a la zona esportiva dels Hostalets (camp de futbol).

Caminadapopular i solidàriaels PallaresosPont del Diable

Diada per la Marató de TV3 que s’organitzaran les diverses entitats dels Pallaresos juntament amb l’ajuntament. Som un club compromés, i si podem posar un gra de sorra ho farem, els donatius aconseguits van anar integrament a la Fundació de la Marató de TV3.

CAMINADA_MTV3_2017

El Club Excursionista Sense Fronteres vam organitzar una Caminada Popular i Solidària, en sortida  a les 9:30h (inscripcions 30 minuts abans) des del camp de futbol dels Hostalets.

Caminada Solidària per la Marató TV3

  • Track de la ruta
  • 9 quilómetres
  • 400 m desnivell acumulat
  • 3 hores i 30 minuts (entre ruta, parades, reagrupaments, etc.)

csp_mtv3_2016_ruta

A la zona d’inscripcions vam oferir un tall de cóc i llaços lila per 25N contra la violència envers les dones, amb la lectura del manifest del mòn de l’esport per la Mar. vam anar informant als caminadors vigunts d’arreu de la provincia de les activitats i reptes del club pel 2018, creant força curiositat.

Finalment, amb una temperatura fresqueta però molt agradable per caminar, van començar a caminar a les 9:30h, 109 persones de totes les edats i amb un ritme suau que ens anavem reagrupant cada 40-45 minuts degut a la gran quantitat de gent i vetllant per la seguretat.

En arribar a l’aqüeducte, el Pont del Diable, vàrem fer una gran foto de familia a tocar del aqueducte romà.

_MG_0524.jpg

A la zona del pont del Diable es va fer un gran avituallament amb cocs, galetes de xocolata, fruits secs i fins hi tot café calent (vam fer curt). I retorn per camins i senderes fins als Pallaresos.

ÀLBUM FOTOGRÀFIC OFICIAL DE LA CAMINADA (fotos de Vita Alfageme)

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS PARTICIPANTS PER LA SEVA COL-LABORACIÓ AMB L’ACTE SOLIDÀRI PER LA MARATO DE TV3 2017 – MALATIES INFECIOSES.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s