UTTGN 2016

Aquest dissabte 5 de novembre es va cel·lebrar a Tarragona la segona edició de l’Ultra Trail Tarragona, una cursa de muntanya pel Tarragonès, en un format molt húmil, tot i les quatre distàncies (12, 21, 42 i 73 km).

uttgn-1.png

Amb un event d’aquestes característiques tan prop de casa alguns socis del club no s’ho van voler perdre i de pas ajudar a les curses de prop de casa. Es van animar a participar a diferents distancies fora de la cursa ultra trail de 73 km.

Agustí Carles va participar a la distància mitjà marató [21 km i +400 m] que portaven des del Camp de Mart fins al Loreto i boscos del Pont del Diable. Va començar la “seva” temporada amb molt bones sensacions i amb ganes de més.

14915438_10210700693263898_5390665877442620500_n

21k

Joaquim Gavaldà va participar a la distància marató [42 km i +800 m] que portaven des del Camp de Mart fins al Loreto, Pont del Diable, Els Pallaresos i retorn a Tarragona. Va acabarr la “seva” temporada amb bones sensacions i corrent per “casa”.

42k

Tot i les amences de pluja, la xafagor hi va ser molt present a les hores centrals del dia, s’en van sortit prou bé i a més a més van xalar molt. Enhorabona a tots dos.

Els numeros de desnivell no són espectaculars, però pel terreny pel qual es desenvolupa, amb constants pujades i baixades que no et deixen descansar, et van minvant les forces i has de donar-ho tot.

En aquests dies incerts per la massificació de curses a cada poble i el format d’aquest ultra, mida quasi familiar i molt humil (amb poca ajuda), no atreu massa corredors però és una cursa prou bònica pels que hi correm sovint pels boscos del Tarragonès i sempre que poguem hi serem per donar-hi suport. Agraïr l’esforç de tots els voluntaris i organitzadors per tirar endavant aquesta cursa.

Salut i Muntayes!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s