1er Aniversari del Club

Una de les cròniques que més il·lusió ens fa mostrar, la nostra festa del club. El diumenge 2 d’octubre de 2016, vàrem celebrar una jornada plena d’activitats, concursos i demés.

dscn0816

Diada d’Aniversari del Club. Els Pallaresos. Diumenge 2 d’octubre de 2016

Àlbum fotogràfic – Centre Jujol

9:00 – 12:00h: OPEN BTT POPULAR (majors 8 anys)

9:30 – 12:00h: ESCALADA INFANTIL (menors 8 anys)
12:00h – 13:00h: CONCURSOS al Centre Jujol (amb PREMIS)
  • Concurs popular d’aperitius i postres
  • Concurs Fotografia i Dibuix de Muntanya  

13:30 – 16:00: DINAR DE GERMANOR DELS SOCIS al Centre Jujol.

16:30h – 18:00h: ACTE OFICIAL DEL CLUB i PREMIS dels CONCURSOS. Sala del Centre Jujol.

18:00 – 19:00h: XOCOLATADA SOLIDÀRIA amb Jocs del Medi Ambient. Pati del Centre Jujol. (Donatiu voluntari d’aliment envasat a benefici de Càrites dels Pallaresos)

No tenim paraules per explicar la muntanya russa d’emocions que ens van recòrrer el cos aquest diumenge d’octubre. La Junta n’esta molt agraïda dels moments viscuts amb la bona companyia durant les activitats, concursos, dinar,  etc.

Tot i que un any no es per flipar-se, no vàrem voler deixar passar l’ocasió per fer una festa de germanor amb tots els socis. Sabiem que n’era impossible l’assistència dels 73, però els que vàrem participar als actes i activitats, va deixar-nos clar que els esforços compartits ens porten a uns bons resultats.

La comissió organitzadora de tota la logistica dels actes de l’aniversari va ser gràcies a la Laura i a la Montse, elles preparaven els diferents actes i aspectes amb demés gent, partocinadors dels actes, donatius, coordinar als voluntaris, etc. Un 10 per tot plegat.

Durant les activitats de BTT i escalada no vàrem lamentar cap accident. Donem les gràcies als voluntaris per la conducció de les activitats: Toni, Toful, Jordi i Quim.

Pel muntantge de taules, concursos, xocolatada, etc. Va ser un bon treball en equip de TOTS els voluntaris donant exemple als més joves que entre tots fem gran el club.

Un punt apart es mereix l’obsequi que voliem oferir al socis el primer any del club, després de varies (bastantes) probes i idees la Lourdes va fer un disseny de la primera samarreta espectacular, per lluïr-la a cada sortida, activitat, cursa, … Enhorabona una gran feina. 

dscn0815

Després dels cafes i postres es va passar una presentació del club.

C. E. Sense Fronteres 2016 (presentació)

Es va passar un video montatge del que ha estat aquest any.

Es va fer una menció especial als socis que han portat el nom del club un passa més enllà i n’es motiu d’orgull de tenir-los al club. A la Mar Gavaldà per fer pujar el club fins 3 cops al podi en diferents disciplines esportives, a Toni Cacho i Agustí Carles per participar a un event esportiu de nivell com el Trail Aneto de Benasque i a Jordi Fabregat, Lourdes Penas, Nuria Hortoneda i Antonio Sans pel repte muntanyer del 2016, l’Ascens al cim del Pedraforca, formant un unida cordada per superar l’esforç físic i emocional que suposava.

Agrair a TOTS els participants dels concursos i l’enhorabona als guanyadors. Zinneb (aperitius), Carme (postres), Tirso (dibuix) i Vita i Gemma (fotografia).

Durant la xocolatada es va recollir aliment envasat per cedir-lo a Càrites i ajudar als més necessitats. Som un club solidàri i aquest actes no més requereixen de la nostra bona voluntat, molt agraïts als socis que hi van contribuir.

Com sempre, ja sabeu que es molt complicada la logística de fer aquestes coses però veient els resultats i poder compartir els bons moments amb tots, el cansament es transforma en una sensació de saber que estem deixant pels nostres fills un món millor, més respectuos, més amable, més solidari …  volem continuar fent forts els fonaments d’aquest club de tots.

I per últim dir-vos que han col·laborat amb la dia del club: l’ajuntament del Pallaresos, Can Pistraques, la Casa Bofarull, Esclat de Sant Ramón, Tarragona 2017, Editorial Piolet, Cossetània Edicions i Finques Pallaresos.

Salut i Muntanyes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s