2018 – Sense Niu

Carnaval dels Pallaresos 2018. Una de les activitats socials del club que més ens fa “trempar”, que rés te a veure amb la nostra estimada muntanya, i participem en actes del poble: fer una comparsa per la rua de Carnaval del poble.

carnaval18_poster.jpg

Des de principis d’any la “comisió d’actes socials”, va premer l’accelerador i va començar el reclutament de “xaladors” per venir a ballar i passar-ho bé disfressats.

L’equip d’implicats començava a treballar (molt) i a invertir-hi hores per a que passesim tots un bon carnaval amb una bona disfressa, aquest any de mussols, sota el nom “Sense Niu”.

Teniem els balladors i la disferessa clars, ara faltava les cançons i com dur la música per la rua.

La Comissió va dissenyar minusiosament “les plomes” i el material a emprear, i fer el “pressupost”. Amb tot el material comprat es va començar a fer retalls i més retalls i muntar les ales. L’equip ja treballava ple rendiment per a que tot sortis el millor possible. Sense Niu ja no s’apararia.

Agus es va encarregar un cop més de l’equip de música i conductor. La Nuria ens va deixar un generador per donar-li potència. Pep ens va deixar la plataforma per dur els altaveus, muntanyes, etc.  Es van anar triant les cançons i va idear les coreografies, amb molt poc temps per assajar. Les cançons seleccionades per ballar van ser:

  1. El meu cor és un tambor (Els Catarres)
  2. Waka – Waka (Shakira)
  3. La lluna a l’aigua (Txarango) 
  4. Les nits no moren mai (Dr Prats), cançó estrella de la comparsa.

Àlbum de fotogràfies (Quim) – Carnaval dels Pallaresos 2018

Sense Niu – Les nits no moren mai (video)

Dissabte 17 de febrer, el dia de la rua de Carnaval dels Pallaresos. Quedem a casa de Laura i Toni per fer ultimes coreografies, maquillatge de les Nuries, arreglar el cotxe i enssamblar ultims retocs.

Com a sorpresa, totalment inesperada, després de l’enterro de la sardina … van fer entrega de premis organitzat per l’Ajuntament dels Pallaresos. Primer de la nit: “Premi a la Disbauxa” per a …. “Sense Niu”, ens fan pujar a l’escenari a recollir el aquest premi especial i nosaltres al·lucinant, si que vàrem xalar molt, però que la majoria de les comparses votants també ho percebis ens va fer “volar”.

Continua l’entrega de premis, millor comparsa visitant, pels “Bombers”, que dins la rua la duiem davant nostre i ens va agradar molt, era un bon espectacle de ball, musica i llums.

Moment final … Premis a les comparses localstercer premi al “Circ Sonrisillas”, gran varietat de figures del circ … segon premi a “Els Fènix”, espectaculars amb colors llampants i exhibint la seva habilitat sobre els patins i portants de la Concubina 2019 … i ja finalment millor comparsa local als “Sense Niu” … increïble es quedar-se curt, si que vàrem xalar i fer una rua animada, però endur-nos 2 premis amb l’honor de passejar el Rei Carnesoltes 2019 al poble … emocionant, per recodar-ho tota la vida.

Felicitar a totes les comparses que han participat a la rua de Carnaval dels Pallaresos 2018, i amb especial als guanyadors dels altres premis. Agraïr a les comparses que amb els seu vot ens han fet mereixedors dels dos premis del Carnaval i a l’Ajuntament dels Pallaresos per donar empenta a la festa del poble, aquest any amb 18 comparses.

img_20180218_201838529-e1519035789235.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s