Carnaval’ 16 (Perdent el Nord)

Carnaval dels Pallaresos 2016. El que va sorgir com una possible idea per fer activitats socials, que rés tinguessin a veure amb la nostra estimada muntanya, i participar en actes del poble, va ser le de “intentar” fer una comparsa per la rua de Carnaval del poble.

Perdent el Nord

Des de finals de setembre la idea va anar agafant força i es van valorar les opcions de fer-ho, la gent que s’animaria, si podriem tenir “algo” per dur la musica, etc.

Quan es va entrar al 2016 i es va confirmar la data del 13 de febrer, vam premer l’accelerador i va començar el reclutament de “xaladors” per venir a ballar i passar-ho bé disfressats de brillants bruixoles.

Teniem els balladors i la disferessa clars, ara faltava les cançons i com dur la música per la rua. I l’equip d’implicats començava a treballar (molt) i a invertir-hi hores per a que passesim tots un bon carnaval.

Agus es va encarregar de l’equip de música i un generador per donar-li potència. Fernando ens va deixar el 4×4 i el remolc per dur. Nathalie va triar les cançons i va idear les coreografies. Montse i Llum van dissenyar les bruixoles i el material a emprear, i fer el “pressupost”. I finalment, vam montar el taller de confecció i muntatge al garatge de Laura i Toni, que van cedir amablement per fer volar la purpurina. Amb tot el material comprat es va començar a fer retalls i més retalls i muntar les bruixoles amb l’ajuda de Lluïsa, Gemma i Yolanda. L’equip ja treballava ple rendiment per a que tot sortis el millor possible. I ens calia un nom de comparsa … sens dubte va guanyar: Perdent el Nord.

Dissabte 13 de febrer, el dia de la rua de Carnaval dels Pallaresos. Quedem a casa de Laura i Toni per fer ultimes coreografies i arreglar el cotxe i enssamblar ultims retocs. El generador ens va fer la gitza una estona fins que ens el van “arrencar”. Ara ja no hi ha parades … començava la festa i xalera, tot i la llarga espera dels parlaments del rei Carnestoltes.

_DSC0107

Comença la rua!!!

 Salut i fins l’any que ve.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s