Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

El Club Excursionista Sense Fronteres et garanteix la confidencialitat de les teves dades personals. Cap de les dades que ens proporcionis serà compartida amb organitzacions o empreses alienes a nosaltres.

El Club Excursionista Sense Fronteres compleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de Caràcter Personal (LOPD).

El Club Excursionista Sense Fronteres et garanteix que totes les dades personals recollides mitjançant els formularis d’aquest web i les facilitades a través de les diferents vies de contractació de serveis, seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

El tractament i gestió d’aquestes dades compleix amb les normes estipulades al Reial Decret 994/1999, de l’11 de Juny, pel qual s’aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal.

Quan facilita les dades personals a través d’aquest web autoritza al Club Excursionista Sense Fronteres per al seu ús i tractament informàtic, amb l’objectiu de facilitar-te informació sobre els seus serveis.

En qualsevol moment podràs exercitar el teu dret d’accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació dirigint-te a:

Club Excursionista Sense Fronteres

cesensefronteres@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s