Caminada al Gurugú (31-01-2016)

Des del Club hem programat una sortida des dels Pallaresos el proper diumenge 31 de gener. Més informació veure: Dossier_Caminada_al_Gurugu.

1.- Caminada apta per tothom, no té més dificultat que una mica de desnivell al mitja ruta, fins arribar al Gurugú.

2.- Està oberta a tothom, socis i interessats. Els que us ho esteu pensant podeu portar el dia de la sortida el full de registre de dades complet i el de protecció de dades.

3.- Els menors d’edat tindran que anar acompanyats per un adult responsable.

4.- Està programada la sortida, des de davant de l’Institut dels Pallaresos a les 9:00.

5.- Menjar i beure per la ruta (entrepà, cantimplora, fruits secs, fruita, …).

6.- Els nens han d’estar conscienciats des de casa que anirem per un espai natural i se l’ha de respectar (ni sortir de la sendera, ni trencar plantes, …). Des del Club recomanem que els nens duguin la seva pròpia motxilla i s’avessin a dur les seves pròpies coses de menjar, beure, alguna llibreta per dibuixar el que veuen, etc.

7.- La ruta l’encapçalarà i farà d’escombra gent de la junta. Ningú hauria d’avançar-se per no sortir de la ruta prevista i es vetllarà per ajudar als endarrerits. Tanmateix s’anirà fent parades per reagrupar-nos.

8.- Ni els organitzadors, ni l’entitat no es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los. Tanmateix, us farem signar una declaració de descàrrega de responsabilitats i assumpció del risc, que podeu signar el full el mateix dia.

9.- Aquesta excursió no és cap prova competitiva. La intenció és fer una caminada per conèixer i gaudir d’aquests bonics senderons tan a prop de casa nostra.

10.- S’ha de fer la inscripció (GRATUÏTA) imprescindible abans del divendres 29 de gener enviant un correu al mail del club (cesensefronteres@gmail.com) indicant: NOM, DNI i Nº MOBIL.

11.- Si teniu algun dubte o voleu algun aclariment, parleu amb gent del club o envieu mail.

cartell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s